Luierbroekjes voor volwassenen

luierbroekjes voor volwassenen

Incontinentie is een vervelend, maar veel voorkomend probleem onder volwassen en ouderen. Goede bescherming is dan ook gewenst en het liefst op een eenvoudige en onopvallende manier. Luierbroekjes zijn dan vaak de oplossing en hierover lees je in dit stuk meer.

luierbroekjes voor volwassenen

Als er aan de oorzaak niets te doen is

Helaas komt het vaak voor dat verlies van urine of ontlasting niet te herstellen is middels training van de spieren of zelfs een operatie. Incontinentie is dan een te accepteren feit, hoe moeilijk dit ook is. Schaamte speelt hierbij een grote rol. Het kan dan ook een hoop schelen als je aan kunt van goede bescherming, bijvoorbeeld in de vorm van een speciaal broekje. Zo zijn er luierbroekjes voor volwassenen verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Voor mannen en vrouwen zit er verschil in de plek waar de absorptie het hoogst is (bij mannen aan de voorkant, bij vrouwen meer in het midden) en ook heb je doorgaans de keuze uit broekjes met druksluiting, klittenband of een elastieken rand. Zo kun je kiezen wat het best bij je past.

Onopvallende zekerheid

Veel van deze luierbroekjes voor volwassenen zijn tegenwoordig erg onopvallend. De pasvorm sluit goed aan en er is bovendien ook kleding te verkrijgen om luierbroekjes nog meer te verhullen. Zo kun je je toch goed en zeker van jezelf voelen, ondanks de incontinentie waar je mee te kampen hebt. Mocht je dus last hebben van dergelijke problemen, dan is het zeker de moeite waard om incontinentiemateriaal met de juiste kleding te combineren. Voordeel van deze specifieke kleding is bovendien dat de pasvorm altijd goed blijft en geurtjes eenvoudig te verwijderen zijn.

Luierbroekjes voor volwassenen

Denk jij dat luierbroekjes iets voor jou zijn, verdiep je dan eens in de mogelijkheden. Er zijn meerdere merken en het is eigenlijk een persoonlijke kwestie waar je voorkeur naar uitgaat. Het beste kun je ook meerdere merken proberen om zo de verschillen te ervaren.