Multifunctionele tafel

speeltafel hout

Kinderen vinden spelen altijd leuk, kunnen ze dit doen met een vriendje om samen een spel te doen dan leren ze er ook nog van. Ook tijdens het wachten ergens, zijn er vaak mogelijkheden voor de kinderen om te spelen. Een speeltafel hout is een ideale tafel voor kinderdagverblijven en andere ruimten voor de kinderen om te spelen, omdat de tafels beschikbaar zijn voor in verschillende modellen is samen spelen een leuke optie.

speeltafel hout

Gezellig bij elkaar

Vaak zitten kinderen bij elkaar als ze aan het spelen zijn, of ze zitten een spelletje te doen met elkaar. Bij een speeltafel hout zijn er verschillende mogelijkheden om samen te zitten, leuk om de ronde tafel heen of tegenover elkaar met een rechthoekige of vierkante tafel. Maar ook een zogenaamd lessenaartje voor als je beperkte ruimte hebt en toch een kind wil laten spelen, meer dan voldoende mogelijkheden met de tafels. De bankjes en stoeltjes kun je bij de losse tafel zelf uitkiezen om leuk te combineren. Zowel de speeltafels als de stoeltjes en bankjes zijn zeer eenvoudig te onderhouden en schoon te maken.

Kant en klare speeltafels

De speeltafel hout is natuurlijk geweldig als deze kant en klaar is om mee te spelen, met de kralen en treintafel kun je direct beginnen met spelen. Samen met de vriendjes en vriendinnetjes hebben de kinderen uren speelplezier, de vele elementen die bij de tafel aanwezig zijn zorgen ervoor dat de kinderen zich niet snel vervelen. Ook een belangrijk aspect is dat alle onderdelen voldoen aan de veiligheidseisen die er aan kinderspeelgoed wordt gesteld.