Een leuke speelgoedwinkel in Utrecht

speelgoedwinkel Utrecht

Vorige week ben ik bij een zeer leuke speelgoedwinkel in Utrecht terecht gekomen. Hier heb ik mijn ogen uitgekeken naar het gehele assortiment. Hier verkopen zij zoveel leuke spullen allemaal van hout gemaakt. Zo kan je van jong tot oud hier bijzonder goed slagen en dat heb ik geweten ook. Samen met mijn jongste dochter was ik in de stad. Wij liepen langs deze zaak van Pinokkio en wilde hier naar binnen. Moet wel zeggen dat de etalage zeer uitnodigend is en in de winkel is hiervan nog veel meer te zien.  speelgoedwinkel Utrecht

Geweldig!

Wat hebben wij genoten hier binnen bij de speelgoedwinkel in Utrecht. Mijn dochter sprong van de ene hoek naar de andere, elke keer zag zij weer iets anders. Ook ikzelf heb mijn ogen uitgekeken en heb ik genoten van het aanbod hier. 

Nog even en dan staan de feestdagen weer voor de deur. Drie keer raden waar ik naartoe ga om cadeautjes te kopen. Vooral een klein keukentje, helemaal van hout gemaakt, trok mijn aandacht. Stiekem zag ik mijn dochter hier al achter staan in onze woonkamer.

Het is zeker de moeite om een keer naar deze winkel te gaan. Er staat hier zoveel mooie spullen, bijna te mooi om mee te spelen.