Flexibele Kinderopvang Amsterdam

Flexibele Kinderopvang Amsterdam

Flexibele Kinderopvang Amsterdam heeft ons enorm geholpen met onze baby.Nadat ons zoontje was geboren moesten wij op zoek naar een oppas. In eerste instantie zal een goede vriendin gaan oppassen, maar daar was iets tussen gekomen en hierdoor kon zij ons hiermee niet helpen. Daar zaten wij dan met onze handen in het haar. Want na een zwangerschapsperiode werd het voor mij weer tijd om aan het werk te gaan. Ook mijn man moest weer aan de slag en daarom moesten wij zo spoedig mogelijk een andere regeling kunnen treffen. Eentje waar wij onze zoon zonder problemen heen konden brengen.

Flexibele Kinderopvang Amsterdam

Dankzij de Flexibele Kinderopvang Amsterdam oppas geregeld

Het was voor ons een hectische tijd, helemaal toen wij te horen kregen dat wij op zoek moesten naar een opvang voor ons zoontje. De tijd drong en dat was niet fijn. Helemaal niet omdat wij nu onze zoon zelf naar een opvang moesten brengen en niet dat er iemand bij ons thuis kwam.

Via Oya’s Childcare hadden wij een afspraak gemaakt om te komen kijken. Gelukkig was hier nog een plaatsje vrij en het was aan ons of wij onze zoon hier wel heen wilden brengen. Het gesprek verliep erg goed en het voelde meteen vertrouwd aan. Helemaal toen wij te horen kregen dat er zelfs de mogelijkheid is om een maaltijd te bestellen. Op deze manier konden wij meteen gaan eten, wanneer wij onze zoon gingen ophalen na een dag hard werken.

De eerste dag naar de opvang

De dag was aangebroken dat wij weer aan het werk moesten gaan en onze zoon naar de opvang. Met pijn in mijn buik heb ik hem hierheen gebracht. Een zeer vriendelijke medewerkster kwam mij al tegemoet om mijn zoon aan te pakken. Nog even heb ik staan kijken, maar zonder problemen ging mijn zoontje tussen de andere kinderen zitten.

Omdat wij beiden in verschillende diensten werken is het fijn om te weten dat je bij Oya’s Childcare op diverse tijden jouw kindje kan brengen en ophalen. Vaak in de normale opvang moet je voor een bepaalde tijd jouw kindje hebben opgehaald, maar daar hoef jij je hier geen zorgen over te maken. De tijden zijn hier erg flexibel en dat maakt het juist zo interessant.

Onze zoon heeft zijn eerste dag goed doorstaan en kijkt alweer uit naar de volgende dag. Ook wij hebben genoten van de mogelijkheid om ons kindje hier onder te brengen en de heerlijke maaltijd die wij hier konden bestellen.