Heerlijk drinken zonder suiker

drinken zonder suiker

Tegenwoordig hebben wij alleen maar drinken zonder suiker in huis. De naam hiervan is Diksap. Nu hoor ik jou bijna denken, van dat hadden wij vroeger ook! Dat kan kloppen want dit product bestaat al vanaf 1949. Vroeger, toen ik zelf nog een kind was, kregen wij deze limonade ook al. Ik vond het heerlijk en kon er elke keer weer van genieten als ik een glaasje drinken kreeg. Naarmate ik ouder werd bleef ik het drinken. Niet alleen omdat er geen toegevoegde conserveermiddelen in zitten of suikers, maar gewoon omdat ik het lekker vind. 

Inmiddels zijn wij heel wat jaren verder en ben ik zelf moeder van een tweeling. Mijn kinderen zijn ook opgegroeid met dit sap, Diksap. In onze kast staan veel verschillende smaken van dit drinken. Ook in de ijskast staan meerder flessen open. Goed om te weten dat je een aangebroken fles drie maanden goed kan houden in de ijskast. drinken zonder suiker

Veel verschillende smaken in drinken zonder suiker

Best wel grappig dat mijn kinderen de limonade van Diksap net zo lekker vinden als ik destijds deed. Als wij ergens op visite zijn en er wordt gevraagd wat zij willen drinken is het antwoord altijd Diksap. Helaas is niet iedereen nog bekend met deze limonade en vaak drinken zij dan maar een glaasje water. Het leuke aan dit sap is dat je het ook kan invriezen voor de heerlijkste ijsjes. Je begrijpt dat wij afgelopen zomer heel veel ijsjes hebben gegeten.

Wil jij ook deze heerlijke aanmaak siroop kopen, kijk dan op de website voor de nodige informatie. Heb jij een vraag, dan kan je die ook hier stellen. Wij willen geen ander drinken aan onze kinderen geven dan Diksap. Onze kinderen hebben daar geen problemen mee, want zij vinden het heerlijk drinken en zijn helemaal verzot op de heerlijke ijsje. drinken zonder suiker