Wat zijn de voordelen van een speenkoord met naam?

prentenboek maken

Als je een baby hebt, dan is de kans groot dat je ook wel een aantal spenen in huis hebt. Het kan heel prettig zijn om er een aantal extra te hebben voor het geval je kindje er eentje kwijt maakt. Dit gebeurt immers al vrij snel, aangezien je kindje nog niet zo goed doorheeft wat er allemaal gebeurt. Precies om die reden kun je tegenwoordig een speenkoord kopen. Daarmee kun je de kans op het kwijtraken van een speen heel erg verkleinen. Verder kun je ze tegenwoordig ook nog eens laten personaliseren. Een speenkoord met naam is dus zeker iets wat je zou kunnen overwegen.

Nooit meer spenen kwijtraken door een speenkoord met naam

Een van de grootste voordelen van een speenkoord met naam is natuurlijk het feit dat je kindje de speen gewoon uit kan spugen, zonder dat deze dan kwijtraakt. Aangezien het speenkoord aan het rompertje of het shirt van je kindje is vastgemaakt, zal het nooit ver weg zijn. Dit is wel zo prettig, aangezien het nogal wat gedoe kan zijn als je kindje de favoriete speen kwijt raakt. Op deze manier kun je er door middel van een speenkoord met naam dus voor zorgen dat dat je nooit meer overkomt.

Spenen komen nooit meer op de vloer

Verder is het ook een hygiënische keuze om voor een speenkoord met naam te kiezen. Het is namelijk zo dat een speen anders vaak op de vloer terecht komt. Nu weten we allemaal dat een vloer niet zo schoon is. Als het de vloer van je woning betreft is dat al het geval, maar als het buiten op de grond terecht komt, is het al helemaal niet zo fris. Om dit te voorkomen kun je dus ook gebruik maken van een speenkoord. Zo komt de speen nooit meer op de onhygiënische grond terecht.

Laat je baby oefenen

Verder is het ook nog eens een manier om je baby te laten leren. Een speenkoord met naam kan er namelijk voor zorgen dat je baby realiseert dat de speen gewoon weer opgepakt kan worden. Dit is dus een heel goede oefening voor je kindje om het grijpen van bepaalde zaken te oefenen. Dit kan je kindje allemaal geheel zelfstandig en je kunt het dus zeker gebruiken als manier om je kindje iets nieuws te leren.

Een schattig speenkoord met naam

Naast het feit dat een speenkoord met naam natuurlijk allerlei praktische voordelen heeft, is er ook wel gewoon wat te zeggen voor het feit dat het een heel leuk accessoire is. Je kunt dit soort speenkoorden vandaag de dag namelijk helemaal laten personaliseren. Zo kun je de naam van je kindje aan het speenkoord toevoegen. Verder kun je vaak ook nog kiezen hoe het speenkoord met naam er voor de rest uit komt te zien. Zo kun je er dus echt voor zorgen dat het het beste speenkoord is voor jou en jouw kindje. Wanneer ga jij eens kijken of er een mooi speenkoord voor je kindje tussen zit? Kijk ook eens naar een leuke bijtring met naam!