Boxkleed 75×95 bestellen, waar let je op?

Ga jij binnenkort boxkleed 75×95 bestellen? Dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Deze hebben te maken met hoe je het mooiste boxkleed kunt vinden, welke kwaliteit je kiest en welke accessoires je koopt. Er is de laatste decennia veel veranderd in boxkleden. Hierdoor kun je die fel gekleurde plastic kleden van vroeger niet meer vergelijken met de moderne kleden van tegenwoordig. Ook als je een box cadeau krijgt van een vriend of familielid, dan kan een nieuw boxkleed 75×95 bestellen, een slimme keuze zijn. Lees verder voor praktische tips en inspiratie.

Boxkleed 75×95 bestellen, ook voor kleinere boxen

Wanneer je boxkleed nét iets groter is, dan vormt zich een opstaande rand. Deze rand is prettig, want hierdoor voorkom je dat jouw newborn zijn of haar hoofdje, armpjes of beentjes stoot tijdens het rollen of spelen in de box. Ook voor een formaat van bijvoorbeeld tussen de 76 en 71 cm breed en een lengte van ongeveer 92 cm, ga je dus toch boxkleed 75×95 bestellen. Het kan echter ook zijn dat jouw box precies het formaat heeft van het boxkleed. Hoe zorg je dan toch voor een opstaande rand die voorkomt dat jouw baby zichzelf kan bezeren?

Stevig en zacht

Let erop bij het boxkleed 75×95 bestellen, dat je een zachte stof kiest, maar wel een stevige vulling. Je kindje loopt het risico op verstikking wanneer de vulling te zacht is. Dit is ook direct de reden om een echt boxkleed te bestellen en geen kussen of ander kleed te kopen. Een boxkleed is specifiek met dat doel ontwikkeld.

Boxbumper en andere accessoires

De tijd heeft niet stilgestaan, ook niet in boxkleden en andere accessoires. Dit heeft te maken met de hoge eisen die mensen tegenwoordig aan hun leven en interieur stellen. Iedereen wil een prettige, rustige plek maken van zijn of haar woonkamer. Ook wil je het beste voor jouw kindje. Deze ontwikkelingen hebben zich geuit in de accessoires die je voor de box kunt kopen. Naar het boxkleed 75×95 bestellen, kun je een boxbumper kopen. Deze is ideaal wanneer jouw box en boxkleed dezelfde maat hebben. Je hebt dan geen opstaande rand van het boxkleed, maar je kunt toch een zachte rand aanbrengen die voorkomt dat je kleintje zijn of haar hoofdje stoot. 

Hoe zorg je ervoor dat jouw interieur een fijne plek wordt?

Er zijn tegenwoordig mooie kleuren en designs boxkleden. Om je een idee te geven, wat dacht je van de kleur karamel of brique? Van de laatste weet je misschien niet eens welke kleur het is, maar wat klinkt dat prachtig. Brique is een kleur donkerrood zoals je kent van gevelstenen. En wist je dat je in deze mooie warme kleur ook de accessoires kunt kopen? Uiteraard de boxbumper, maar ook een opbergzak voor speeltjes en zelfs knuffels. Jouw huis wordt door de komst van een baby niet rommeliger, maar juist opgeruimd en stijlvoller. Reden genoeg dus voor het boxkleed 75×95 bestellen met boxbumper, opbergzak en leuke beer of muziekdoos in dezelfde stijl. Iedere keer dat jij je kindje in de box legt, is al een reden voor een foto.