Huur wasbare luiers voor je baby en spaar het milieu!

Huur wasbare luiers voor je baby en spaar het milieu!
Als ouder willen we het beste voor onze baby’s. Ergens weten we allemaal dat wasbare luiers beter zijn voor het milieu, maar we zien er vaak tegenop om het te proberen. Een set wasbare luiers is een flinke aanschaf. En wat als we het niet fijn vinden? Gelukkig is er nu een alternatief: wasbare luiers huren!

Wasbare luiers zijn beter voor het milieu

Het vervuilingsprobleem van wegwerpluiers is enorm. Een baby draagt ongeveer 5000 luiers voordat hij of zij zindelijk is. Als je weet dat een wegwerpluier er ongeveer 400 jaar voor nodig heeft om te ontbinden, snap je dat dit een enorme belasting voor het milieu is. Miljoenen wegwerpluiers eindigen op stortplaatsen en veroorzaken zware milieuschade. Wasbare luiers huren in plaats van te kopen, is een mooie manier om ze uit te proberen zonder meteen een grote uitgave te doen.

Wasbare luiers huren is goedkoper

Wasbare luiers hebben op de lange termijn een lagere kostprijs dan wegwerpluiers. Hoewel de aanschaf van wasbare luiers je wel wat geld kan kosten, bespaar je uiteindelijk veel geld. Het mooie is dat je het eenvoudig uit kunt proberen door wasbare luiers te huren in plaats van te kopen. Het huren van wasbare luiers is nog steeds goedkoper dan een wegwerpluier en veel beter voor het milieu.

Makkelijk verlengen of een andere maat

Baby’s groeien als kool. Sommige ouders zien er tegenop om na verloop van tijd nieuwe sets wasbare luiers te moeten kopen, omdat hun baby is gegroeid. Gelukkig kun je bij een wasbare luier verhuurbedrijf de maat van de luiers aanpassen. Zo heb je altijd een perfect passende wasbare luier voor jouw baby. Wil je met wasbare luiers bijdragen aan een beter milieu en tegelijk geld te besparen? Je kunt het voordelig uitproberen door wasbare luiers te huren in plaats van te kopen. Het is zo geregeld, voordeliger dan wegwerpluiers natuurlijk veel beter voor de toekomst van onze planeet en onze baby’s! Meer lezen? Hier vind je nog veel meer blogs over hulpmiddelen voor baby’s